terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, December 14, 2015

I'm back!!

Assalamualaikum and hai....

I think i need to write something before 2015 ends.Setahun kot x blogging. So lazy to write. So Busy with family and work. But I love writing actly. Tulis yang merepek jela yg I suka. Hehe Hopefully by next year I dah ada new and good laptop..so I bole tulis sesuka hati. Senang kan. Sekarang taip pakai iPad, kecik n x puas. Bersabarlah wahai blog. Tunggu tuan mu ada new lappy..so bole jenguk2 u selalu.

Okay,, see uols soon.

3 comments:

~~faizatul akma~~ said...

Hihi..hai kak ziha...akam pon dah lame tak blogging..aritu je rajin sket..hehehe..dah nk 2016 dah kan...cepatnye masa berlalu..huhu

ziha said...

Tula kan..sama Lah. Busy manjang. Ni baru ade masa. Tu pon tgh mlm.huhu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)