terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, April 2, 2016

Just sharing

Assalamualaikum and good morning semuaa lovely ladiess out there!!

Entri kali ni cuma nak membebel sesaje jek. Almaklumlah, sejak nak aktif berblogging semula ni. Apa salahnya kan..saya ni memang suka menaip sesaje gini. Walaupun saya tahu,,siapa je lah yang baca entri saya di blog ni kan...

Mood berblogging sekarang dah tak macam dlu...dulu2 saya berblogging sebab saya suka nak share something di alam maya, apa saja perkara yang saya suka. Selain tu, saya berblogging untuk mencari kawan and berkongsi ilmu and maklumat. Best masa dulu tu...berblogging kita visit blog dia, dia visit blog kita....sambil kumpul duit jugak tuh...hehe

Sekarang, saya nak aktif berblogging semula sebab saya nak share tentang Mary Kay products. Saya nak share tentang bisnes kecil-kecilan saya ni. How i'm happy with my bussiness. Bila dapat bantu orang selesaikan masalah kulit mereka, dapat bantu wanita tampil lebih cantik n konfiden, itu semua perkara yang akan membuatkan saya bahagia. So, ladies out there, jangan segan-segan nak share masalah skin anda dengan saya. Or ada product MK yg anda berminat...bole je contact saya. Let me be your beauty consultant. Kita share story kita sesama. and Insya Allah, i will to help you, the best i can :)

Nah, jangan lupa like page saya juga tau. Saya pon aktif di FB page saya yang satu ni Mary Kay with Zulaiha. Thank you in advance for liking the page :)

No comments: