terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, July 18, 2016

dulu VS sekarang

Assalamualaikum.....haii semua. Ada kesempatan nak berblogging semula. Sementara line internet laju ni. sekarang ni tak de masa sangatlah nak menaip. huhu Tapi, tak tahu lah kenapa masa dulu sangatt banyak, terlebih masa nak menaip...haha...

Actually, saya masih seperti dulu, gemar menaip entri...tapi lebih kepada menaip benda-benda yang merepek..hoho. Apa sahaja yang terlintas di fikiran (macam sekarang) saya akan tulis. Walaupun takde sapa pon nak baca sebenarnya. :)

Rasa nak tergelak, kelako and macam-macam gak lah bila baca entri lama balik. aduii... kenapa lah aku tulis macam tu dulu. hehehe.... Semua benda nak tulis kann...zaman tengah nak UP time tu. 

Now, kita lebih fokus ye...rasa nak share kita share...takpon biarkan sahaja blog ni berhabuk buat tatapan anak cucu cicit di masa hadapan...kekeke... oleh kerana anak cucu cicit yang nak membaca nanti...marilah share something yang berilmiah sikit...hehehe


ok,, wasalam....

No comments: