terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, July 18, 2016

Review CC Cream vs Timewise Foundation MARY KAY

Assalamualaikum and haii and good morning.....

Siapa yang suka mekap tapi tak mo rasa mekap tebal2? Rasa malas nak tepek banyak2 krim? Sila angkat tangan!

Ni hakak nak share tentang kebaikan CC Cream from Mary Kay yang patot korang cuba.

Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream :
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
7. mengurangkan kemerahan pada kulit
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida

4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda!




Apa perbezaan CC Cream and Timewise Foundation pula?? Haa meh tengokk ni....



Kalau ikutkan saya, i love both! hehe of course la kan. Cuma CC Cream ni ada SPF15 and Timewise Foundation tiada. But, Mary Kay ada makeup primer yang best which is Foundation Primer Sunscreen SPF15 yang boleh kita pakai before apply foundation. So, terpulang pada pilihan anda..dedua pon OK. Haa tengok plak perbezaan tekstur kedua-dua CC Cream and Foundation pada tangan. 



Both blend well....terpulang pada anda nak yang mana. Dedua pon best. hehe Jom dapatkan CC Cream and Timewise Foundation from Mary Kay.

0197438489

Zulaiha
Your Beauty Consultant

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)