terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, December 17, 2013

cengkeriikk kriikk

krikkk....krikkk...krikkkk...krikkkk..update blog kejap lah sementara Azid masih tidur and dapat free wifi nih! hehe....

assalamualaikum semua...walaupun tak de orang sangat yang nak baca blog ni,,tak pe...asalkan puas saya bebel sorang2...lepaskan gian lama tak menaip di blog..

pejam celik pejam celik dah nak akhir tahun 2013..sekejap sangat masa berlalu. Azid pon dah besar..haii laa budak itu...macam2 dah dia pandai sekarang.

tengoklah sikit muka budak yg comot tu.


tengok jelah dalam pic atas ni da boleh tahu camner kelaku dia..haha kadang tu mmg letih nak layan karenah dia..boleh hilang sabar..tapi bila marahkan dia rasa menyesal dan kesian sgt kat budak kecik ni..huhu pe2 pon anak adalah amanah Allah..perlu dijaga dengan sebaik mungkin.

sekarang musim cuti sekolah...best betol cuti panjang ni..tahun depan dah start weekend Jumaat and Sabtu..Johor kan..harap2 dapat sesuaikan diri nanti..ceh cam ape jer kan..nak naik sekolah cuma tak sabar nak jumpa anak murid...tak sabar nak mengajar...tapi kalau boleh nak mengajarr je,,tanak keje2 lain....bole??

haa okayy..cukup dulu update kali ni..nantikan perkembangan diriku yang mengembang di tahun hadapan yehh.babai

1 comment:

Hanie said...

ziha jgn kembang sangat... kuncup2 sikit..hihihi :)