terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, May 18, 2011

bibir merah bak delima~

sharing is caring rite? so dah lama rasenya tak share product kecantikan dengan you all.hehe entri kali ni saya nak cerita pasal produk yang best lah..mestilah best kalau tak best tak kan saya nak share kan? kan?ngee~

siapa yang kat sini suka pakai lipstick? sila angkat tangan! saya nak angkat tangan separuh jja! sebabnya saya tak suka sangat pakai lipstick..selalu pakai lip balm or lip ice jjah!huhu kadang tu sekali sekala pakai gak lipstick..tapi tak lah lipstick yg kaler red menyalaa tuh..

erm, saya ade dengar dan baca dr sumber2 yg bole dipercayai n berdasarkan pengalaman seniri, kalau orang selalu pakai lipstick ni bibir die akan jadi lebam? yeke? ye kowt! that's why i choose not to wear lipstick.just lip ice je dah ok..or nak bibir lebih seksi lagi pakai lip gloss..haha

well, sebenarnya terpulang lah pada diri memasing nak pakai lipstick or not.saya sebenarnya pon suka jjah pakai lipstick ni (ikut mood).aisehhh, ape sebenarnya yang ko cuba nak sampaikan ni ziha? produk ape nye??? bebel jja!

oke2 let me introduce the product.i've fallen in love with this product! Bioglo Cherry Pink lip cream.ehee, lip cream ni special sikit..fungsi dia boleh memerahkan semula bibir yang lebam. erm tak caya? tak caya tak ape.saya memang tak ade gmbar lips before and after, tapi honestly saya pakai lip cream ni memang ade perubahan.



if sebelum ni, bibir saya terbakar..i mean bibir saya sunburnt, yelaa ekoran daripada camping tempoh hari.bukan kulit je yang sunburnt tapi bibir pon same! bibir saya jadi lebam dan ade tompok2 hitam..so, saya terpikir nak beli produk ni, sebab saya pernah dengar my cousin pakai produk ni macam ok.so why not saya cuba kan? dan memang ade perubahan, xdelah jadi sampai merah bak delima bibir tu.tapi just hilgkan sedikit lebam pada bibir tu kire ok la.

so, kat mane korang blh dapatkan product ni?? jawapannya ialah kat Cosway! saya dah jadi ahli Cosway,menarik gak barangan Cosway ni, why not you all cuba? :))

6 comments:

Atiqah Amran said...

bibir kte sllu kering..de penyelesaian x? dh x lrt nk tenyeh lipbalm setiap kali pas basuh bibir..huhu

ziha said...

hurm selalu minum air masak x? cb tqah try product ni..product ni pon boleh lembapkan bibir

Atiqah Amran said...

ya Allah kte mmg kerap mnum air k ziha..tmbh2 skg dok umh je x de keje, air mmg sntiasa de kat sblh kte..hmm nnt kte try

shezz said...

nak satu..berapa ek...wah..blom jadi cikgu lagi dah start bercosway..kui3...

ziha said...

huhu...mmg tqah jenis bibir yg kering kot..kena pndi plih lip balm gak la..sbbnye kadang ade lipstick 2 jenis mengeringkan.

syaza.RM19.90 je.lupe nak state hrga.selain jd cikgu ape slhnye berjinak2 dengan dunia bisnes nih..hehe

Anonymous said...

Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.

I am trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!
!
Feel free to surf my webpage know memes