terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, March 1, 2010

anak dara saye da besa~

salam..hai you all! ahaks..hari ni baru de mase nak hapdet blog..kalau tak sebelum ni macam kurang semangat jek. tapi hari ini oleh kerana tesis ku sudah dihantar untuk disemak..rase legaa sikit, aahhhhh...*bunyi2 ala iklan eno.hiks. Hari ni cume nak hapdet pasal my anak dara..dah besau taO die! I bual2 ngan my mom dalam tepon hari tue..cite2 pasal Sumayyah..cakap lah kat mak, "mak! Sumayyah dah laen kan muke die sekarang, mcm da besa, cam anak dara dah...haha.padahal tak sampai setahun pon umor die..Mak pon setuju dengan pendapat saye itew..huhu...mak saye cite, Sumayyah sekarang die kurang makan n minum susu, tu badan nampak susut..mase kecik2 dulu pipi die tembam la..sekarang kurang sikit..tapi die tetap comel! okeh tanak ckp comel mcm auntie die, nanti you all semua tanak bace entri ni sampai habes...haha!

Ni gambar Sumayyah mase dalam keta, otw nak g Perak, seronok nye die dapat naek keta.


Senyum lebar si Sumayyah ni, walaopon tak de gigi, tetap comel..tp klu owg tua yang tak de gigi comel tak?he..


Ahhaa..ni gambar Sumayyah ngan Erin..Erin ni my anaksedara yang paling tue..dah 19 tahun umo die..sebok je suh I upload gambar die, bajet org kenal tuh.huh... ;p


Okeh, gambar ni paling I suke, sebab tetibe je Sumayyah senyum macam tu, pandai plak die senyum depan kamera..he3 ni gambar Sumayyah dengan Ain.my niece gak.
Haaa...! sape plak nih? hiks..ade macam muke Sumayyah tak?? Ade kan? kan? cakap lah ade..he.. Ekceli ni anak my cousin yang kat Perak. we'ols sume cakap muke dorg ni ade iras2..
Lastly nak upload gambar Sumayyah ngan mak bonda nih..heheh. Sape lagi kalau bukan my sis. heh..ni gambar mase dorang g Cameron Highland, huh menjeleskan betul! tak dapat ikot.huhu



Orite, kesimpulanye saye nak cakap kat sini, sayangi lah anak2 anda, didik la mereka menjadi insan yang soleh, solehah dan berbakti pada kedua ibu-bapa dan agama. Saye sangat sedih bile teringatkan kanak2 yang selalu menjadi mangsa kekejaman manusia yang berhati binatang! Marilah kite bersama2 melindungi mereka~=)


p/s: gift masker neutrogena masih terbuka kepada pengunjung2 blog yang ingin mendapatkannye, sile leave komen anda ye di ruangan komen entri di bawah.sape tahu anda bertuah! =)

7 comments:

Atiqah said...

kte x de anak sedara lg tp de rmai sgt sepupu..hehehe

Alynn Notnot said...

comelnye!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ah Fatt said...

ya lindunggggggggggg
sokong! sokong!
jangan dera anak2 comel

comel sumayyah kalah auntie dia
haha

ziha said...

sepupu pon kire ok la tu tqah..boleh buat praktis...

alynn...sape y comel??hehe

ah fatt! kasar nampaknye guran encik ahfat ye.

cokelat lover said...

wah..ank daraku dh beso..rsnyer dlm gmbr tu msh berbndung lg kan..
ank daramu ank daraku jua..

ziha said...

berbandung tu pe husna?

CuTeMiUt78 said...

alahai.. so cute la sumayyah ni