terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, February 28, 2014

ngidam kek!

salam jumaat uolss..

tak de pe nak cite.....tapi kannn... mari menjamu mata..sama-sama lah kita terliur...thanks en.google for the pics.. :))


pecan butterscotch

strawberry cheese cake

tiramisu cheese cake
haii..ini semua sebab haritu dah termakan cheese kek leleh yg pt sekolah jual..sedapppp sangattt.sampai teringat2...dah tu dia ada jual gak tiramisu cheese kek, then kt fb ade jugak kawan yg jual pecan butterscotch..huhu terus melelh airliur ni..tidak boleh tidak kena dapat kan jugak..kalau tak nanti baby air liur meleleh jer,,jd macam Azid...tu dulu maybe sebab mummy dia banyak tak dapat nak makan yg diidamkan.

ps: bila la nak belajar buat kek nih? nt hari2 boleh makan kek :)

2 comments:

W. Mastura said...

HUHU . Kek chocolate moist la kak , sedapp :D

ziha said...

Kek choc moist cheese leleh..perghhh