terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, May 5, 2014

kesibukan yang best

Hai bulan Mei..!!

Okehh lame dah xupdate..last update cite pasal g kursus..sedih2 kena g kursus 6hari tgalkan hubby and anak..heheh..now da bulan Mei daa.cite tu pon da basi..kuikuikui..tp xkire nak cite gak! 

Betul lah org kate.. xkenal maka x cinta. B4 g kursus hrtu mcm2 dipikirkan..dgn sedihnye lain ngn risaunye lain..haha takut sbb kite nk cegu biasa2 je..so nt jumpe org yg hebat2 kt kursus tu rasa rendah diri plak..Tapi sebenarnya itu semua pengalaman. And kursus tersebut tersangatlah best..banyak input dpt.

Teaching of Phonics Course

Balik je dari kursus, esoknya ada HALUS programme plak..bengkel menjawab English paper utk murid2 Yr6 yg lemah..huu mmg sgt penat masa tu..tp nak buat mcm ne..kuatkan jugak

HALUS programme

Selesai dari program ni..sibuk melatih murid2 utk English Carnival plak..alhamdulilah.. walaupon xd la menang besar dlm pertandingan..tp yg penting pengalaman y budak2 ni dpt.
English Carnival Kukup Zone

Seriusly..kesibukan kadang kala beri kita keseronokan dlm bekerja..bila xd sesuatu event yg akan berlaku rasa mcm boring je..kadang2 tu sy mcm termenung lebih bila xd benda nak buat.hehehe so kena cari kesibukan yg best. :)


Pstt: now busy nak sediakan exam paper utk murid,attend meeting with eng teachers n ready for Cemerlang to A programme plak..weehuu mencari kesibukan sebelum bercuti panjang...hehe

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)