terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, December 24, 2009

Sem Baru Bermula..Miss Y'all!

Salam semua! Hai3x! Lame giler x update blog ni..so how are y'all?? FYI, dah 2 hari saye menjejak kan kaki ke UKM ni..kire dah nek sem baru a.k.a final sem..insyaAllah..doa2 kan la yer..Dah final year ni saye kena lebih rajin dan kuat semangat...cehh Lebih kurang sebulan cuti n dok kampung..so tak sempat lah nak update pe2 kat blog..Macam2 nak cerita sebenarnye sampai tak ter cerita..hik2

Layan jela eh gambar2 bawah ni..huhu..ni gambar mase kitorang g makan2 kat restoren nelayan..Orang kaya yang baik hati bernama Haji Bassaro telah belanje kitorang makan..hihi Seronok la dapat makan banyak2 macam ni..Almaklumlah..esoknye saye dah bertolak balik ke UKM..so mase ni lah abah nak belanje saye before balik..actually nak belanje mua owang..bukan saye sorang je..he..


Gambar before makan...my sis, Sumayyah, Danial & Abah


My abah yang sedang khusyuk makan..kat sebelah nyer Cot yang kekenyangan


Ni antara menu yang selalu saye order kalau g seafood restoren..
Tomyam campur

Ikan siakap 3 rasa

Sotong goreng tepung

sayur campur


Adik Misbah yang makan sambil berdiri..

Cot yang senget



Dah name nyer restoren nelayan kan mestilah de gambar pemandangan laut n sampan2 nelayan kan?? Ni la gambar yang sempat saye amek..guna kamera hp je..so tak berape cantik ler kualiti gambarnye..huhu


Mase kitorang gi makan2 ni kan y'all..ade pasangan pengantin tu wat sesi fotografi kat situ..nak amek gambar matahari terbenam kot..boleh tahan cantik la pemandangan tempat ni kalau time matahari terbenam..tetibe plak terberangan nak amek gambar macam dorang..hehe.. Ehmm..cakap pasal pengantin..kawen2 nih kan..time cuti hari tu mesti ramai yang melangsungkan perkahwinan kan? cehh..tahniah la yer saye ucapkan.. saye turut tumpang gembira..doakan saye plak pasni eh..dah tak lame dah ni..hehe...

Ok lah..stop sini dulu nanti kite sambung cite pasal kawen2 plak eh..entry ni just untuk mengubat rindu kat blog yang lame dah ditinggalkan...hehe..bubyeee y'all...


6 comments:

Atiqah said...

kak ziha cepat2 kawin!!!

Missjunne said...

nk kawen jugakkkk

cokelat lover said...

wah..dh nk kawen..nk jgkkkkkk...

Atiqah said...

weh korg semua apsal x sabo nk kawin ni..jom r smbung master ngn kte dulu..huhuhu

JIVEBUMZ said...

sedapnya nengok siakap 3 rasa tu tergugattttt

ziha said...

KK...Husna..jomlah kawen beramai2..
jom tqah sambung mster..tp nk kawen gak...mne satu nih?

kak ila ni mmg kuat makan eh?hehe same la kite..