terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, April 20, 2011

i'm still young and free~


gambar semalam masa attend public speaking.actually we all students KPLI just datang untuk tengok pertandingan public speaking je..public speaking ni students PSIMP yang participate..so we all just jadi audience je..nak dijadikan cerita..program ni start at 2pm, but we all student KPLI supposedly dtg pukul2.30..sebab kelas EL kitorang start at 2.3o our lecturer terlibat dalam public speaking competition ni, so our kelas digantikan dengan menghadiri public speaking ni then kena buat reflection on the competition.

permasalahan di sini ialah kitorang masuk lambat 1o minit dari jam 2.3o..then suddenly kan ade sorang lecturer ni panggil kitorang then tanye kenapa kitorang datang lambat.program start at 2pm..but kitorang dtg lambat 40 minit..so saya dan my friend yang pakai baju biru kat atas tu menjawab la..kitorang sepatutnye datang at 2.30...huhu lecturer tu marah lagi..bla.bla.bla dengan muke garangnye..huhu..then kami pun buat muke sedih lah.nak buat macam ne kan, memang salah kami datang lewat..

TAPI! bile die da marah2 tu kan, finally die tnye kitorang dari kelas mane.so we all cakap lah we are KPLI students.dengan serta merta muka lecturer yang sangat garang tadi bertukar jadi friendly gilaa..because she thought us students PSIMP..padahal kitorang students KPLI!!mmg lah datang lmbt.kitorang just jadi guest je..haha.lega sikit lah.tak kena marah2 lagi.sebab time tu dah tak tahu nak jawab ape masa die marah. muka pon jadi baik gila bila kena marah.hehe

Honestly, saya tak marah pon lecturer tu sebab marahkan kitorang.sebab memang lah kitorang dtg lambat.but the best thing about her is, she told my lecturer and said like this 'next time, tell your students dont look so young'..haha nampak sangat saya masih kelihatan muda sampai die tersalah ingatkan saya ni budak PSIMP..padahal KPLI students woo, n dah kawen lagi..huhu


MORAL OF THE STORY: sebelum serbu pakai helmet dulu :)

2 comments:

Atiqah said...

hhehehe..mst dia thn malu time tu..hehe...cecece...happy x sgka la kak ziha org ckp still look young..you go bebeh..kena nmpk muda sntiasa..

ziha said...

agaklah malu kot.
hehehe..kelakar je bile pk2 balik
muda lg ke kite ni?hehe