terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, January 10, 2012

good news..

alhamdulilah selepas menunggu dari malam tadi...tunggu la sangat kan...pagi tadi bangun tido terus i check..dan inilah keputusannya..dapat posting di Johor..baru dapat tahu negeri. daerah and sekolah tempat kita akan dipostingkan belum tahu lagi.kena call JPN dulu.harap2 dapat di Pontian lah.dekat je.

perasaan: excited + nervous..macam-macam ada..tengah pk nak shopping barang apa ni..nak masuk sekolah kn.hee..fufufuhhh.. :)

semalam and hari ni dapat berita gembira. semalam abah dah balik rumah dan kesihatannya semakin pulih. and hari ni dapat tahu posting, kat Johor..memang apply kat negeri sendiri and kalau boleh di daerah seniri..

thank you Allah.


5 comments:

AA said...

tahniah k ziha
semoga Allah permudahkan semuanyaa

kai said...

tahniah!!

ziha said...

amin...thanks tqah. :)

tq kai!

Michiko Pieces said...

heee excitednye.. kalu mtk johor mmg bole dpt pnyela..jhr kurang guru..tp which part of jhr tu x tau la kan.. dah call JPN blm?? kalu die lum tentukan akak ckp la kalu boleh akak nk sekolah sekian2

ziha said...

belum lg..ohh boleh macam tu eh..nak call la mcm ni.