terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, February 25, 2012

Q&A

Q : boyfriend sekolah mana? satu sekolah ke?
A : boyfriend tak sekolah lagi dah kerja.

time ni waktu belajar kat sekolah, specifically waktu form 6..kawan-kawan akan bertanya boyfriend sekolah mana..satu sekolah ke..kebanyakkan dan kebiasaannya time-time ni bercouple dengan-dengan kawan2 satu sekolah ataupun dengan kawan-kawan sekolah lain.senang cerita bercouple dengan budak sekolah jugak. tapi saya tak.huhu 

Q : boyfriend 'U' mana?
A : dia tak belajar di U.

bila dah masuk universiti plak, pertanyaannye lain plak.bf belajar u mana? Ooo..kebanyakkan kawan-kawan time ni, couple dengan kawan se'u' masing-masing, tak pun bercinta dengan mereka dari u lain..erm, budak universiti kena couple dengan budak universiti jugak ke? 

Q : suami kerja di mana? cikgu kat sekolah mana?
A : kerja di Pekan, bukan cikgu...technician.

ahaa..ini soalan the latest yang saya dapat..dah jadi cikgu pon..eh tak, masa praktikum lagi pon dah dapat soalan macam ni..kalau cikgu kena kawin dengan cikgu jugak ke?

hehe..macam-macam la kan..biasalah kita tidak boleh lari dari kebiasaan n timbullah pertanyaan macam ni..sebab saya lari sikit dari kebiasaan..haha ape yang aku merepek nih??  biasanya..selalunya..adakah anda juga melalui keadaan macam saya? mesti ada jugak kan?

6 comments:

Alynn Notnot said...

biasela, kalau diorg sekadar mempersoalkan tapi boleh terima pendirian kita takpe, tapi yg tak tahan tu kalau diorg soal tapi judge kita mcm2 bila jawapan kita lain drp lain.

fhm kan? biasela, manusia :)

ziha said...

fhm2...biasalah manusia..kita x bole lari dari dari pemikiran stereotaip org.

cik husna said...

yg single ni pun bk Q&A tau..jenuh mak jemah nk jwb :D

ziha said...

haha..biasalah mak jemah...lagi tgh single mmg tgh hot..mcm goreng pisg panas.hehe

AA said...

bila dh bercinta dgn u lain, tye lak..cmne kenal? hadeh..

ziha said...

haha..tula..biasalah soalan2 macam ni.kena lah jawab kn..ala2 artis gitu.hehe