terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, October 1, 2012

merepek pon dapat duit :P

sekilas update sebelum tito...lama tak de mood blogging.so now terasa nak merepek sekejap.heh sekarang blogging dah jarang sangat.dulu time kt u selalu nak update macam-macam.semuaa nak cite..hihi tapi sekrang?  tengok keadaan la kan. ada masa update, tak de masa tak update lah.rindu gak nak blogging macam dulu...jenjalan kat blog kawan2 baru,, blogwalking,,click2 nuff...ngee! sekarang if click kat link shoutbox sebelah ni, mcm2 website buat duit yang keluar..promote link masing2.huhu i nak baca entri blog u olls..bukan promotion buat duit, jana duit! xbestlah macam ni...so now yg wajib saya buat ialah baca entri kawan2 saje...if ada kawan2 baru yang nak berkenalan sila lah komen dengan ikhlas dan letak link blog anda...cewaaah! hiks. 

bercakap tentang nuffnang,, saya dah cash out kan duit yg lepas..selamat dah masuk dalam akaun saya. Akaun bank saya tapi semua duit Azid.hehe tunggu dia besar sikit, baru nak buatkan akaun dia seniri. and now duit nuffnang naik lagi..walaupun saya jarang blogging..hihi so kumpul2 duit untuk Azid lah sekarang ni. ok la gak kan, sapa nak bagi duit free2 macam tu je.. :)

5 comments:

Lyaa Suriany said...

duit free

lgi la nakkk
hehe

ziha said...

hai lyaa! mestila nak kn. :)

Winnie Mastura said...

salam akak apa khabar ? skrg mas dah active sikit sbb dah ada lappy time blaja ni. alah , mas baru jeh masuk sem 1 akak dah kahwin dah pun . tahniah kak :)

ziha said...

wasalam....alhamdulilah sihat.sekejap je kan? kamu pon dah smbg belajar..besar dah..baguslah aktif2 la menulis di blog..insyaAllah akak lawat blog kamu nanti :)

Winnie Mastura said...

Insyallah . Trima kasih kak :)