terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, October 4, 2012

skrol come to mama



alhamdulilah akhirnya skrol diploma ku datang ke pangkuan ku..hehe oleh kerana tidak berkonvokesyen hari tu, kenalah ambil skrol di IPG..demi mendapatkan elaun BISP..ku gagahi jua diri ini :P best macam dapat cenderahati dari IPG you all! sukaa. tengok jelah gambar kat bawah ni.

but quite sad gaklah dengan kualiti skrol tu...kertas and ink dakwat pada transkrip diploma ni.sorry to say, ala2 macam sijil penghargaan yang selalu kita print kat sekolah tu.huhu beza  sangat dengan ijazah yang masa di U dulu.
tapi tak pelah yang penting diploma nya kn?

2010~ Ijazah Sarjana Muda Pengajian Sastera Dalam Bahasa Inggeris
2011~ Diploma Pendidikan Pengajian Bahasa Inggeris
????~ MBA
????~Phd

uhukss....bila lagilah ye akan dapat sambung belajar? gud nite you all:)


3 comments:

AA said...

wah kaler purple tu...dh de 2 dh..x sbr lak kte nk de 2 jgk nnt..insyaAllah kalo nnt dh stabil bila2 k ziha leh smbg lg..

ziha said...

insyaAllah..amin.

Winnie Mastura said...

wahh , tahniah akak . akhirnya dah tamat pun pengajiannya . tinggal Mas jeh nak rebut Diploma . Huhu, saya nak tanya kalau Diploma 3 tahun, sambung degree lagi bpe tahun ? huhu .