terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, March 5, 2014

misi mengidam

Antara misi mengidam yang sudah berjaya saya laksanakan.hee

1. Nasi ambeng (pic from google)
Haaihh xth la nape kalau tiap kali mengandung mengidam nak makan ni. Zaman sekarang ni jarang la kt kg wat kenduri yassin mcm setiap malam jumaat dulu2. Biasa klu mkn kenduri org jawa ni nasi ambeng. Alhamdulilah haritu kenduri akikah sdara ada masak nasi ambeng.terus da xmgidam da..;)

 2.tiramisu kek and cheese leleh..
hoho..ini angkara kawan kt fb promote dia punya kek yang sgt menggoda! Mujur kt sekolah en.kerani ada jual..alhamdulilahh sdap. Manis.lemak berkrim disukai ramai..hihi

 3. Cool blog
my fav drinks..honeydew wit bubbles. Ermm so refreshing. Ini plak gara2 tertengok cite Apa Saja FBI. Dia p hidang air cool blog ni. Terus mengidam nak minum...haii laa apa2 saje la.

Kesimpulannya kawan2..time preggy ni toksahlah p tgk gba2 makanan y di post kt fb ty..nanti semuanya mngidam nak makan. Xth la nape blh jadi camni ek? Ada sape2 blh bg jawapan?? :)

Ps; so far belum ada rasa mengidam ape2 lagi. Tp sian plak kt en.somi dia mengidam nak makan rojak pisang. Xtertunai lagi. Rojak pisang tu mmg laku habis!

5 comments:

ecah khalili said...

setuju!! bulan lepas tertengok gmbar otak lembu masak lomak cili api..smpai sekarang teringin telan air liur tak dpat2..sedih sangat2 rasa..

ziha said...

Hee x try p cari ke?? Nt kang kempunann. :)

ziha said...

Hee x try p cari ke?? Nt kang kempunann. :)

W. Mastura said...

HEHE . Nasib baik akak tak mengidam makanan barat . HUHU . Yang penting masa mengandung byk makan makanan yang sihat tau kak :DDD

ziha said...

Yelah cik mas..makanan barat x sgt kot. Tp tgklah klu yg nmpk sdp tu teringin gk nt.hehehe