terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, August 26, 2011

status saya

salam

erm di facebook ramai kawan-kawan dah post status nak raya. ada yang tak sabar nak balik raya, awal lagi dah wish selamat hari raya..tak kurang juga yang dah packing baju nak balik kampung..seronok kan?

suasana tak kurang meriahnye kat rumah sewa saya ni, kawan2 yang balik ke Sabah dan Sarawak memasing..macam lah dorang yang nak beraya, hihi...apa tak nye ni lah masa nak cuti panjang sikit..lupakan sekejap sesuatu yang bernama praktikum dan fail portfolio...haha kita makan kuih raya bebanyak.

macam saya ni meriahnya dah kurang sikit lah..kalau dulu masih belajar dok jauh2 dengan keluarga, ada lah feeling2 nak raya kan...dok jauh kononnya.balik kampung naik bas.hihi tapi sekarang every week balik,, feeling balik kampung beraya tu kureng laah.

dan sepertinya tadi kami telah berbuka puasa bersama buat kali terakhir sebelum nak raya..alhamdulilah kenyang sangat2...makanan pon sedap boleh tahan...tengah lapar kan, makan ape pon jadi sedap..hehe

nyum...nyum..macam biasa menu kegemaran kami, tomyam campur, telur bungkus n sotong goreng tepung...


wokeh lah, stop membebel dulu....nak tido sebab sok ade lagi satu hari ke sekolah sebelum bercuti raya...okee, gud nite you all!

2 comments:

Winnie Cik Mastura said...

Selamat Hari Raya , Kak Ziha , ;)

ziha said...

selamat hari raya mas :)