terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, March 9, 2012

makcik kecoh dapat check!

betul lah saya nak kata Nuffnang itu wujud....hehe.sebab? sebabnya semalam dah sampai dah check dari encik Nuffnang.heh..saje je kan nak cash out kan duit,, test-test power sikit.betul lah ada!kihkih..ni yang boost up kan semangat saya ni...nak berblogging sepenuh masa.haha 


ye, saya tahu saya memang kepoh..padahal blogger lain dah banyak kali kot cash out kan duit mereka...beribu-riban lagi..saya ni ha jee yang berapa ratt je.. :P i dun care lah, yang penting dapat duit begitu sahaja, nyambil2 blogging kan.adalah gak pekdahnye..hihi sekarang ni nak tunggu duit yang di FB plak..heheh..cukup je duit cash out terus,, tak yah tunggu-tunggu.boleh buat soping barang mekap! oopss! sekarang barang mekap perlu dikurangkanlah..sebab nak ada baby, kita fokus kat barang baby plak. :)

okeh di sini ini saya mengucapkan :

THANKS NUFFNANG

lain kali bagi lagi ye :) thanks juga kepada pengunjung blog ini yang sudi berkunjung kat blog yang tak seberapa ni.

8 comments:

eRiNsZ said...

ziha.. akak x pnah dpat pon.. skrang nia de arr 49 hengget.. tak smpai pon 50 hengget.. camno nk cash out huhuhu

ziha said...

kak erin, lagi sikit je tu..tak pe nanti kite visit akak kite klik sekali eh :)

AA said...

huhu..kte pun berjanggut tggu ni ha...x dek hrpn la nk wat duit kawin..ekeke...k ziha, block tarikh Nov atau Dis ni tau..i need ur service..

ziha said...

haha..takpe.sabar lah menungguu.
block tarikh utk ape tu ye? insyaAllah....cb diusahakan.

AA said...

nk kawin lew...hehe..mls nk cri MUA luar..sah2 mhl..budget kecik..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah.. =)

blh dh listing ape yg mau soping tu.. hehehhe

ziha said...

tqah...tp kite bkn MUA pro...xcntik pon kte mkap..huhu tahniah tqah..xsabar nk tgu tqah kawen. :)

ziha said...

leily..tula xsbr nk list kn brg pe utk soping...he3 ceh mcm byk je duit nuffnang bg kn.brangn je lbih..hihi