terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, March 15, 2012

my flowery heart

lagu apakah yang akan membuatkan hati anda berbunga-bunga seperti rajah di bawah? hehe
 

kalau saya,, lagu yang akan buat hati saya berbunga-bunga or macam berada di sebuah taman sambil kelopak-kelopak bunga rose jatuh dari langit ialah lagu Terukir di Bintang by Yuna..kamu pulak??
 
Lirik Lagu Terukir Di Bintang – Yuna
Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu



waah lots of flowers in this entry uh! :)

dan rangkap lagu yang selalu terukir di bibir saya ialah seperti di bawah :


Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

erm saya selalu dengar lagu ni pagi-pagi time nak g sekolah @ radio Suria FM. so layan jiwang sekejap.heheh. and saya jugak selalu nyanyikan lagu ni untuk encik husben. dan die kata suara saya nyanyi sedap, tapi kalau tak nyanyi lagi sedap...caittt! :P

kesimpulannya,lagu yang mendamaikan amat penting untuk membuatkan jiwa anda berasa tenang dan bersemangat untuk menjalankan tugas setiap hari.kira macam terapi la.




2 comments:

kai said...

lagu ni kiut sgt..
rentak dia pon mcm comel2 je...
membuatkan kite tersenyum bila mendengarnye

=Jom Tengok===

http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/03/review-7-petala-cinta.html

ziha said...

haha..ade ke lagu kiut? boleh la kiut pon kiut la..sweet mcm gula2.