terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, November 4, 2012

mood mengupdate bangun di tgah malam.

hui..lamanya tak update blog nih! erm sangaat busy lately. tak de masa nak mengarang di blog. dah nak tutup sekolah ni, manyaklah plak mende nak buat.haih sedar tak sedar dah nak setahun jadi cegu.alhamdulilah. masa berlalu begitu pantas. anak pon dah semakin besar.he terasa diri macam nak tua plak. haha padahal kat sekolah tu saya lah cikgu yang paling muda.tapi da ada anak.erm rezeki Allah..alhamdulilah.

apa perancangan you all utk tahun depan? saya belum set lagi.tapi apa yang saya harapkan next year akan jadi tahun yang lebih baik, bertambah segala-galanya..insyaallah. semua orang mahu jadi terbaik kan? mahu jadikan esok lebih baik dari hari ini.mudah-mudahan.

ok lah, time to sleep.actually da tido tadi.tp Azid jaga minta susu.so  after that, terpikir nak online SPPBS sekejap.da setel pon. ngee. gud nite all..

3 comments: