terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, November 23, 2012

zaman org panggil saya yuna.

assalamualaikum..
jam di lappy pukul 3.18 pagi..mmg mata tak mahu tidur.tak rasa ngantuk sangat. before taip di blog ni, saya dok tengok tutorial make up and hijab.almaklumlah dah lama tak update ilmu make up ni, nak pergi make up class tak smpat2..so tengok jela tutorial kat youtube and blajar dari situ.sungguh jimat,ahaks! bukan apa, bulan 12 nanti ada sahabat baik saya nak nikah..dia minta saya yang make up kan.hehe..demi kawan saya, jadi saya sangguplah. make up pngantin ni saya saja buat suka2 ja, mana kawan2 yang tahu saya ni bole make up dia akn mnta saya make up. mekap simple je you all, im not a professional MUA.nasiblah sapa yang nak i conteng muka dia tu..ahaha

bercakap ttg blog youtube mekap tutorial yang saya tengok tadi.hai laaaa...terasa diri ni macam da tua plak.semangat nak makeup muka sniri, tepek kat blog, cite step2 make up, make up look, makeover bagai dah hilang...haha itu zaman waktu jiwa masih remaja.skarang ni tngok orang wat make up tutorial.tngok remaja zaman skarang..fuyyoo cantik pakai tudung, baguslah kalau pakai tudung dngan niat nak mnutup aurat, jgn fikir nak berfesyen smata...eceh pandai nasihat kan org plak.

harapan saya, saya masih tersimpan minat yang mndalam trhadap mekap ni, cume angan-angan nak jadi MUA..kunun...hehe tak pelah simpan sahaja dulu hajat terperam tu..haha poyo gile.if you all nak tngok pic saya brmekap sila la klik label makeup dsb.slamat tido smuaaa!

ps: kenapa tajuk post saya bgitu?? mmg zmn muda dulu sy pakai shawl ala yuna.so ada budak llaki tu jerit kat saya YUUNAAA (macam tune yuuuhhuuuu).lawak je igt balik.now tudung bawal je lbih seswai dngan i. :)

4 comments:

InaAchik said...

hai yunaaaaaaaaaaa... assalamualaikum... ;)

ziha said...

waalaikumussalam kak ina... hehe Yuna sangat.

Anonymous said...

[p]Most for another makers that will be readily available all through the most recent market may be readily available on discounts and might have [url=http://www.kidsuggaustralia.co.uk]kids ugg australia[/url] attractive provides Pandora Jewellery on them . 4, fringed boots decorated bring a sense of nationhood: fringed boots decorated ethnic customs can bring not only [url=http://www.uggsalesboots.co.uk]cheap ugg boots sale[/url] to bring a little dynamic to the dull winter clothing . [url=http://www.uggfbootssale.co.uk]ugg boots sale clearance[/url] Chemical . It is reported, Nike Shox TL1 Men four processing plants in Vietnam will expand production line, at the same time, the group invested $ 16 million will be new, the establishment of Vung Tau in Vietnam plant, plans to end of next year, Nike Shox TL1 shoes each monthly [url=http://www.uggsbootssaleinuk.co.uk]kids ugg boots sale[/url] production will reach 3 . 2012uggs bootshave quickly got between the style trends in the decade . Over the [url=http://www.cheapuggbootsukonlinesale.co.uk]ugg boots uk online[/url] abide few yaerial,UGG cossacksaccept beappear a shion tchamp a allotment of bodies in the apple . Released that life's for a widespread box of delicious chocolates, you will never how are you affected will occur later throughout life . When the calf is too round, should be the choice [url=http://www.baileybuttonuggstore.co.uk]bailey button ugg boots[/url] of some flexible boots.[/p]

Anonymous said...

BegAqx [url=http://onnrainnmcm.com/#58627]MCM 長財布[/url] WblTqa http://onnrainnmcm.com/ XgdTzv [url=http://mcmsenmon.com/#48806]MCM 長財布[/url] JcgBdg http://mcmsenmon.com/ LqeEbh [url=http://ninnkimcm.com/#16571]MCM キーケース[/url] RnaIhf http://ninnkimcm.com/ OlzQwk [url=http://kaidokumcm.com/#20119]MCM バッグ[/url] MkzQnm http://kaidokumcm.com/ UqvBwp [url=http://manzokumcm.com/#04657]MCM 店舗[/url] LgcRel http://manzokumcm.com/ ZxmOxs http://chloenihon.com/ ZfiRlu [url=http://chloenihon.com/]シーバイクロエ[/url] LyqIxx http://louboutindendou.com/ SdiBgh [url=http://louboutindendou.com/]クリスチャンルブタン ブーツ[/url] UfjUmz http://guccisenmon.com/ LifPww [url=http://guccisenmon.com/]グッチ アウトレット[/url] CkmNoa [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 長財布[/url] WtgBui [url=http://mcmhannbai.com/]MCM ショルダー[/url]