terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, March 29, 2016

MK Creme to Powder Foundation Review

Jadi ibu beranak ramai ni, kalau bole segala-galanya kena instant! Bila nak keluar rumah sarung je tudung instant, baju y tak perlu gosok n sampai nak berbedak pon tak sempat.Huhu Kalau lah ada topeng mekap y siap2 nak kuar bole terus tampal kt muka. Tak sampai 2 saat pon da siap! Hehe
Nah. Saya kongsikan best product from Mary Kay yg selalu sy pkai if sy nak cpt siap bmekap.

Endless Performance Creme-to-powder Foundation aka CTP Foundation.😊
πŸ‘‘ 2 in 1 foundation & bedak
πŸ‘‘ high coverage n lebih gebu n flawless
πŸ‘‘ texture cream tp bila sapu di muka ia kering (MATTE finish)
πŸ‘‘ high coverage but still kulit rasa ringan n tak rasa mekap tebal
πŸ‘‘ tahan lama & Waterproof
πŸ‘‘ oil control n mampu tutup cela juga
Penggunaan foundation brush bersama CTP foundation ni adalah terbaik kerana ia mampu beri solekan yg kemas n cantik πŸ˜˜ But, Oleh Sbb sy dah get used dgn sponge dan nak cepat. Pakai sponge pon boleh uols! πŸ˜πŸ˜
Sekian sahaja maklumat nk disampaikan. Nak tahu details cara pemakaian dll, wassap je hakak, k! 


😁

No comments: