terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, August 3, 2010

teruklah kalau macam ni..

nak lepaskan geramm! dushh2x!!! macam nak tumbuk2 je muka orang tu tadi..eiiii geramnye!!! ade ke saya nak cuti untuk konvo dia tak kasi...patut tak saya lempang dia?? dah la ini baru first time saya nak konvo..sesedap mulot die je kasi suggestion macam tu..ape?? ko ingat badan aku ni robot ke? keje 24hours? haa??? peduli ape kalau aku dapat gaji ke tak dapat?? yang penting aku nak konvo! nak konvo! nak konnvvoo!!! Dahlah baru gitahu semalam Sabtu kena keje...habis rosak rancangan aku,, deiii geram lah..dapat cuti Sabtu je...hei, Sabtu memang sepatutnya cuti tahu??

FYI, hari Sabtu kena ngajar sebab ganti cuti Deepavali katanya..konvo hari Ahad sidang petang..haa..takkan lah saya nak bekejar balik ke Johor plak...naik bas la wehh..bukan naik flight..penat taO..dahlah bawa my parents sekali...consider la sikit woi...susah lah kalau dapat orang atasan macam ni...bukannya nak paham masalah orang..

so, macam mane ni?? patut ke saya ponteng? amik MC? atau bekerja gak hari Isnin tu..penat2 balik dariUKM tak sempat balik rumah terus pegi sekolah mengajar?

6 comments:

Ayien said...

huhu
sabar2 ziha..
so bile awk dpt dtg UKM ni?
sabtu ptg ke..

Winnie Cik Mastura said...

akak ziha. huhu. cool down. akak mintak je MC. klu tak boleh sngt, ponteng je terus. takkan la akak tak boleh nak pegi, rugi. :-)

ziha said...

ayien...sabtu petang kot..dr sini pg..

haha..mas sbnrnya da pk mcm tu..tp xpelah demi utk ank bangsa...cewahh..

aNiS tHe BumbleBee said...

alaaa,apelaa..nak pegi konvo pon tak kasi...rugi laa kan bertahun belajar, xde pulak gamba konvo kan....

Anonymous said...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site zihasworld.blogspot.com
Is this possible?