terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, May 26, 2013

shopping @ BBW


Akhirnyaaaa...impian terlaksana juga...Big Bad Wolf di Danga City Mall...tak sangka dapat gak pergi BBW ni. dah 2x BBW asik kirim kat Atiqah je kan suh belikan..yela sebabnya sebelum2 ni buat kat area KL sane nunn,, macamne la nak g kan...ni haa...shopping sakan laaa.ape lagi..hihi

 

see! muka happy saya time nak gi BBW..memang sangat eksaited!! sebab first time nak g kan.tapi perasan tak muka my hubby mcm tak berapa nak eksaited..takpe,, abaikan haha.sampai di sana memang rambang mata.so thats why saya tanya kawan saya,Atiqah mcm mana nak pilih buku di bbw tu..so dia kasi saya tips, pilih dari rak buku yang paling belakang sampai ke depan...then grab je buku yg berkenan...ha sebelum bayar check dulu buku yang kita pilih tu...mmg betull...itulah yang saya buat...main grab je..tp saya ada gak baca sinopsis cite.agak2 jalan cite best, terus grab!..haha



so ini lah dia hasil dapatan saya...sesungguhnya mmg pengalaman yang tidak boleh dilupakan lahh..memang seronok shopping buku murah ni....ngee~

ahaaa...yang ini plak si budak tecik yang pantang nampak buku...nampak je buku tersusun atas meja terus dia panjat dan grab buku yg paling comel...macam tahu2 je buku tu mmg dia yang punya...hehe



ps: erm~ BBW masih berlangsung lagi ni...harap2 dapat pujuk en husben nak pergi lagi sekali...ohhh pleasssssee.

5 comments:

curious little lady said...

hehe... mmg kalo dh g skl rasa nk g skl lg.. mcm tu la kte rasa.. sehari mn ckup nk round 1 tmpt tu.. kdg tu dorg restock buku bru yg kte x jmp ms hr pertama kte g..

ziha said...

oohh..yeke? ni mmg kena pergi lg sekali ni...hihi

W. Mastura said...

Shopping buku je kak ? BBW slalu ada dkat area johor je ke ? Best gak dapat beli buku murah-murah .

ziha said...

tak la dik..bbw ni br first time kt jb..area kl dah sll buat.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.