terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, July 31, 2010

Edward Bella in da house!



hai blog ku sayangg..lame weh tak update blog..huhu..sebok lerr..tak sempat nak update you selalu...jangan marah eyy, nanti kena juaal..haha.. pekaba y'ollsss?? sehat? hari ni hari Sabtu...yeahh..weekend yang sentiasa dinanti-nantikan...haha...memang weekend lah masa saya menghilangkan stress...macam-macam nak cite kat blog ni perkara-perkara yang dah terjadi kat saya semenjak beberapa menjak ni...huu..tapi tak pelah, biarlah dipendam dalam hati dulu...dah tak boleh hand sangat nanti saya citer eh...huhu, pasal apelah tu yerr??

so i just nak show you my new babies...wahh..terus babies kan?? banyak tuu...eh, tak delah 2 je....kekeke..hurm so here..my Bella and Edward..wahh gituu...hihi

nak pergi berfoya-foya dengan kawan, i'll update later...bubyeee...have a nice weekend! :)

2 comments:

Winnie Cik Mastura said...

cehh. dah ada babies baru. comeynya kura2 tuh, huhu.

ziha said...

mas~ hehe..biase lah tetibe teringin plak nak ade pet kan..