terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, July 12, 2010

good evening teacher!


muka first time kerja..huhu..hari ini banyak kejutan..ramai orang yang saya kenal kat sekolah tu..beberapa orang cikgu kat sekolah tu adalah senior saya kat asrama dulu.ermm then pengetua dan guru kaunseling sekolah tu pon cikgu yang mengajar saya dulu...huuu tak sangka betul..skandal lame pon ade kat situ..erk??ngeeee...marah cik azam kalau tahu ni..tipu saje..hihi

belum start mengajar lagi tadi..just observe kelas je..sok baru start..hurmm tugas guru bukan mengajar saje..banyak lagi benda lain nak kena buat..sebab menggantikan cikgu terbabit, jadi semua tugas2 dan jawatan2 beliau saya kena ambil alih..fuuhh..12 jawatan tu die list kan..termasuklah pegang jawatan sbagai guru kelas..nak wat camne kan...try lah buat yang terbaik... :))

p/s~hari2 jalan kaki ke sekolah sejauh 800meter..boleh kurus macam ni..huhu

4 comments:

Missjunne said...

seronok x..
kite suka bila hari sukan je,sbb budak2 bnyk yg suka main dr belajar...haha

azuan said...

selamat mengajar la yea huhuu

niny said...

kak ziha!! selamat mgajar!!!! hehhee

ziha said...

KK~ seronok la gak bile dpt budak y at least kasi tumpuan masa kita mngajar....

azuan, niny...thankss!! doakan kite.. :)