terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, July 2, 2010

alhamdulilah, lulus~ :)

salam semua! hai...selamat hari Jumaat...ini entri pertama dalam bulan Julai...so, tuan punya blog nak kongsikan berita gembira dengan2 pembaca2 sekalian..hehe.. ape kebenda berita gembira tuu?? haa...FYI, saya dah lulus test ngan JPJ hari ni...alhamdulilah.. risau betul tadi tak lulus tau...ada banyak kesalahan tadi saya buat...he..siap masa dah abes bawa test kat jalan raya tu, pegawai JPJ tu cakap 'Siti awak pegi belajar lagi la' huhu...saya dah risau dah ni...tak lulus nampaknye...isk2..tapi saya pujuk2 die...'alaa bole la encik..luluskan jelaa' then die berkeras gak cakap tanak luluskan saya...huhu tapi die tulis kat kertas tu 16/20..so, i thought tadi memang tak lulus la kan..malas nak tengok kertas tu die tulis lulus ke tak...TAPI..rupa2nya saya lulus daa...instructor saya cakap saya lulus...heheh, thanks laa encik abang JPJ..anda memang baik laa sebab kasi saya lulus...hehe...pasni saya cube bawak keta elok2 ye...hihi...alhamdulilah, cuaca pagi tadi cerah je...tapi petang ni nampaknye dah nak hujan...huhu.

10 comments:

saya_arief said...

tahniah2..
malam ni mcD..
kamu belanje..
haha.

Iena said...

yeaaaaaaaa... kammo lulus!
bijak cam akak!!! ahaks~
tahniah2...

Wanita Mutalib said...

yeay tahniah..

jom jadi minah rempit bersama sama :)

Winnie Cik Mastura said...

wahh! congrate ye kak. :DD

Miyuki Aoi said...

seb baik dpt peg jpj cmtu... haha..
congrate... ;)

ziha said...

thanks you all...mmg jpj tu sporting abes lah..:)

♥SYAFIQAH ♥ said...

congrates ya :)

ziha said...

thanks syafiqah~ :)

Anis said...

tahniah ziha :)
ble nak bwk kte jln2?
hehe~

ziha said...

tq..anis, insyaAllah...tunggu ade kereta la.hihi