terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, February 13, 2011

jom click heartbeat saya! i'll click u back! ngeee

saya baru register heartbeat! haha. nampak macam seronok je heartbeat ni. sambil-sambil blogging kan, ape salahnya kalau de sikit-sikit side income.berfaedah jugak kan blogging ni? :))


saya baru lagi dengan heartbeat ni..jadi tak delah nak komen pe2 pon..kite tunggu dan lihat je ye. FYI, heartbeat ni tak menjejaskan status glitterati nuffnang you all..dan kite pon boleh main2 click i click u, u click me..sebab tak dikira fraud click pon..sekali click kite akan dapat 4sen..tapi click banyak2 kali pun sehari still kira 4 sen gak.

ok step yang pertama you all kena click banner ni




dan akan di bawa ke satu page ni, then click icon di bawah.

then you all create and account.isi maklumat dalam account information.bile dah ade account tu, click Join HB! Affiliate.isi online application.isi semua maklumat yang berkenaan.click MY HB! Affiliate.pastu get a code.dan tampal lah kat 3 tempat di blog anda..alaa macam nak pasang iklan nuffnang je.boleh explore sendiri..huhu if masih tak berapa jelas boleh click kat blog ini.lebih jelas, saya tak pandai nak buat tutorial nih..hehe



saya dah ade heartbeat! anda bila lagi?? haa yang dah ade tu kan, singgah2 blog ni click2 la heartbeat saya ni..insyaAllah saya click ur hearbeat plak..mari kita menkayakan diri memasing.tak salah pun kan?? ahhaa dah click tu jangan lupe tinggalkan jejak and comment.cakap lah EH I DAH CLICK HEARTBEAT YOU! YOU CLICK LA I PUNYE HEARTBEAT PLAK! lebih kurang la mcm ni comment nye.

9 comments:

Miss Ziela said...

untung byak tak datin???huhu

Miss Ziela said...
This comment has been removed by the author.
ziha said...

haha..i tak tau la..baru mencuba..insyaAllah kalau rajin berusaha maaaaanyaaak untung woo.he3

Yastro said...

yas dah "henyak" HB kamuuu....errr rerajin le nyinggah ye Ziha...thanks.

ziha said...

no prob yas :)

Azuan said...

boleh cuba gak nie..huhu

Anonymous said...

Bu sohbet sitesi tek kelimeyle Muhtes. Sohbet Etmek ve Arkadas, Olmak için Arad? Seçmenin Faydalar?

Anonymous said...

I wanted to create you this little bit of word to help give thanks the moment again regarding the gorgeous views you've documented on this site. This is simply incredibly generous with people like you to allow unhampered what exactly a number of us would have advertised for an ebook to end up making some bucks on their own, specifically since you might have tried it if you desired. The things also served like the good way to fully grasp that other people have the same zeal the same as my personal own to understand a little more with reference to this condition. I'm certain there are some more fun sessions in the future for people who read through your site.

dilazfamily said...

salam...
tag zihas GA
http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/02/putih-merah-biru-1st-giveaway.html