terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, February 16, 2011

rindu cik abe

kalau dah rezeki tak ke mana...kalau dah jodoh pun tak ke mana..hehe apa daa aku merepek ni..kepala nak weng sebab banyak mende nak kena catch up.

rindu sangat kat cik abey yang kat kampung tu..ntah ape laa yang die tengah buat.sejak masuk maktab ni semangat tu ade kurang skit.bukan tak bersemangat nak belajar..tapi ade rase kekosongan di hati yang perlu diisi..cewaaah! kikiki..

mesti you all ingat i ni da tak sbar nak kawen kan?? haha sabar tak sabar pun mase nye dah tak lame dahh..hurm cume pasni kena pandai lah bahagikan masa antara belajar dan rumah tangga..ermm merasa gak belajar time dah berkawen ye..insyaAllah lah..huuu dulu time belajar kat u de rancangan nak sambung master mase dah kawen...hek tapi ramai betul yang cakap, bukan senang nak belajar time dah berkawen ni..uhuhu..harap-harap saya dapat melalui hari2 yang penuh mencabar ni dengan penuh jayanya. :)

bercakap pasal persiapan kawen...ermm banyak lagi tak settle sebenarnye.persiapan semuanya saya serahkan pada keluarga..mudah-mudahan nanti segala urusan dilancarkan Allah..ermm mengharapkan kawan-kawan ku sekalian sudilah menghadirkan diri masa majlis kawen saya nanti..seronoknya kalau dapat berjumpa dengan kalian nanti.. :)

4 comments:

Atiqah said...

k ziha
cpt2 crikan penginapan tuk ktorg..nk cri hotel budget yg dkt2 ngn umh k ziha

helwa said...

nk datang..
tp kad jemputan xsmpi lagi.. hehehe..

Cutiesifa said...

eh eh bila u nak kahwin>>
bestnya!tahniah :)

ziha said...

tqah...tgah mengusahakanla ni..bajet dlm 100 semalam..agak mahal x?

helwa kad sudah dipos..tungguuuu.hihi

cutiesifa~ 12 March...tenkiu :)