terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, February 7, 2011

baju.hantaran.kerja.kad

salam~ update untuk hari ini.

setel beberapa perkara untuk majlis nanti. sebahagian hantaran dah beli..dah pilih pelamin and baju untuk nikah and sanding..ermm baju potong kek je belum lagi.huhu tadi amek ukuran badan je..fitting baju seminggu sebelum majlis nt.hoho yelaa takot nanti mengembang ke, mengecut ke..harap2 tak mengembang laa.he3 so far berpuas hati dengan pilihan baju and pelamin tadi..ermm cume, makeup tatau lagi..harap2 dpt mak andam yang paling best lah ye..klu xcantik baik mekap sendiri kan..watpe bayar mahal2 kalau tak cantik..hoho

esok akan memulakan tugas di tempat baru...uhuhu..harap2nye dapat balance kan antara kerja dan persiapan utk majlis nanti.cuak gak ni..persiapan macam tak berapa nak siap sangat..haha..dah nak dekat baru terasa bahang nye..huhu sebelum ni wat rileks2 je..hamek ko! sape nak tulung saye?? tulung2!!! :D

kad plak dah siap..erm cume tunggu masa nak hantar je..saya nak jemput semua kawan-kawan yang mengenali diri ini..cewaaahh.cume tulaa, kad macam limited je..sementara stok masih ada ni, pm lah alamat korang ye..boleh saya send kan kad jemputan tu.. :)

2 comments:

Atiqah said...

cpt2 anta kad kat kte...nk sgt g kenduri k ziha..

ziha said...

hehe..insyaAllah..akan dihantar secepat mungkin.