terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, February 23, 2011

jangan tinggal tulang~

uhuuu~ hari ni dan hari-hari sebelumnya memang sangat memenatkan..can u imagine, i lost my weight 5kg within 5 days.. baru je masuk last week..but berat badan turun dengan mendadak.haiyyo! agak-agak bahaya tak macam ni?? dari 55kg turun ke 50kg..ntah saya pun tak tahu kenapa.tapi memang laa life kat sini sangat memenatkan..pergi kelas memang kena berjalan kaki about 15 minutes..naik bukit turun bukit..pergi makan kat luar pun jalan kaki...tak sempat makanan tu nak jadi lemak, dah hilang..sebab food court kat luar tu agak jauh laa..kat kafe ade gak, tapi kafe macam tak boleh nak g lah makanan2nye...bersabarlah wahai ziha.life kat sini memang betul2 mencabar.

harap-harap badan tak delah tinggal tulang sangat.kena spare kan sikit daging kat badan ni..sian la pulak kat en azam nanti..hehe :P

4 comments:

Cik Eliza said...

hhahaha ! semangat !!!

minum susu bnyk-bnyk biar gemukkk!

;p

ziha said...

cik eli~ huhu minum susu pun mcm tak jalan laa...

Atiqah said...

uishh smpai kering2...leh lwn kte x? hehehe...

ziha said...

mungkin boleh kot...huhu