terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, January 8, 2013

my teddy bear and bantal peluk

weekend yang menyeronokkan ialah apabila dapat menghabiskan masa dengan keluarga tercintaa.betul tak?? haa dan ini kisah weekend saya yang lepas. walaupun cuma jalan-jalan nengok laut dengan menikmati angin yang sepoi-sepoi tak reti bahasa...hihi best tau. tercapai gak hajat nak jalan2 kat seaside ngn daddy n adik. :)


 masa yang diluangkan bersama org tercinta tak dapat ditukar ganti dengan wang ringgit or intan permata.cewwah.. i love them both! teman2 tidur saya. my teddy bear and bantal peluk.tekalah mana satu bantal peluk, teddy bear saya?? hihi

6 comments:

~~faizatul akma~~ said...

hehe..bestnye g pantai...huhu..siapa teddy bear kak ziha tu? akma cume ade teddy bear pink je..hehe~

ziha said...

yelaa kan...org tu ade mr teddy bear pink..pandai makan tutti frutti lg.hehek..

AA said...

bantal peluk suami kak ziha..teddy bear azid kn?

ziha said...

hehe betul!!! 100% utk tqah!!

Winnie Mastura said...

comey nya baby akak , huhu

ziha said...

tq mas :)