terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, January 5, 2013

santai-santai


 assalamualaikum~ nampak tak gambar di atas nih?? hehe ini gambar semalam ( Jumaat ).  Aktiviti yang lama saya tak buat...haaa ape kah?? walaupun semalam en suami tak de, tapi saya bertemankan mak abah and Misbah (anak sedara yang macam muka Azid tuu). Actually keluar rumah semalam tujuan utama nak amik buku yang difotostat.hahh alang2 dah ke bandar tu bawak sekali semua mereka yang ada di rumah berjalan. :)


ini aktiviti makan-makan  kat tepi laut..sekarang pantai kat Pontian ni dah cantik, banyak tempat duduk, so blh la picnic or makan-makan sambil tengok matahari terbenam.hee hari Jumaat ada pasar lambak or pasar malam. semalam we all beli makanan kat pasar lambak then makan kat sini.

Inilah aktiviti yang da lama saya tak buat...dari zaman sekolah dok asrama, couple, pas kawen..hihi  sinilah tempat saya melepak.eh, bukan melepak tempat saya duduk-duduk..hee



kemain lagi si Misbah ni...makan kebab sambil mengadap laut. sebelum tu bawa dia makan Tutti Frutti.haihlaa minggu ni saja dah 2 kali makan tutti frutti...macam tak boleh je tak makan.hehe

orait..gambar ni khas utk daddy yang ta dapat ikut we all semalam...hihi saja nak jeleskan, lain kali bawa kami ke sini ye daddy... we love you so much!!  :)

 ps: kalau saya tembam sila abaikan..itu kerana tudung yang saya lipat jadi macam tu :P



4 comments:

LoVeNLiFe said...

singgah sini.
Tq singgah blog saya.
jom follow memfollow

ziha said...

sama-sama..yokk!

Carl Jehe said...

baby so tembam...mommy maintain lagi.. =)

ziha said...

hehe...tu la, tp kena jaga2 gak ni.berat badan da naik.huhu