terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, March 26, 2013

heartbreak

janganlah anda memutuskan hubungan tanpa memberitahu alasan.bagitahu apa alasan sekali pun, walau pun si dia tidak dapat menerima alasan tersebut, sekurang-kurangnya anda memberitahu.tidaklah menjadi tanda tanya sampai bila-bila.

huiyyo! tetiba jadi dokter cinta plak. lupa radio mana yang saya dengar. tapi ada iklan dari retis mana tah yang cakap seperti di atas. hihi not exactly macam ayat di atas laa, tapi isinya begitulah..

huu...sedih..sedih..sedih (ton upin ipin)..so you guys yang sedang hangat bercinta, masuk kan ini sebagai prinsip cinta kamu. apa pon yang terjadi, beritahu perkara yang sebenar.berilah alasan kenapa nak putus...it's ok as long as u tell the truth.. time will heal.but not for those who didn't get the reason..ralat.titik.



berkata benar walaupun perit.

4 comments:

W. Mastura said...

kebenaran memang pahit tapi kita harus hadapi jugak , huhu ;)

ziha said...

betul tu dik :)

AA said...

iklan radio kat era..artis indonesia yg punye suara..x igt la sape..hehe..kalo naik kereta hubby mmg dia suka sgt buka radio era sbb nk dgn celoteh johan..

ziha said...

haah...kikiki. kite suke dgar waktu pagi tu jela..johara.