terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, April 20, 2013

khas untukmu sahabat

dalam lawak Harith Iskander ada mengatakan orang yang upload gambar 'teh ais' dan seumpama dengannya ialah loser. tapi the ultimate loser ialah orang yang komen pada gambar tersebut. ahaha. marah tak you all?? suka hati lah kan nak upload mende pon? fb kiter...............kikiki. tapi i jaranglah upload gambar2 macam tu. sekarang ni bila dah berkawin dah tak upload dah gmbar yang syiok seniri or muncung2 bibir macam itik tu dah...haha zaman tersebut dah berlalo pon... so, saya suka upload gambar2 seperti ini. tapi still masih nampak macam syok sndiri kan??? haha






of course lah bergambar dengan insan-insan yang tersayang...heee well di fb gambar2 bersama benda hidup menjadi pilihan saya. tapi tak salah pun kan nak upload gambar makanan.nak-nak kalau nak share resipi ke, nak tunjuk hasil masakan macam buat kek ke..haa itu saya suka! kdg tu kalau upload gmbar makanan buatkan saya pon nak makan jugak! hadoi...jadi gemoklah macam nih!

macam mana dengan status di fb plak?? klu orang share gmbar mendpat like yang banyak tu,, saya faham la gak.sebabnyer orang suka dengan gambar kite tu. maybe cantik ke, kiut ke.apa2 lah. tapi kalau orang tu just tulis status die "lalalalalalalalalalala" dan "hehehehehehehehe" pon boleh dapat 58 comments..mmg hebatlah. famous macam artis. elehh jeles la tu ko ziha tak de orang comment status ko! haha

sekarang ni mmg jaranglah saya update status or upload gambar di fb. kalau saya upload gambar di fb tu maksudnya saya ingin berkongsi momen2 indah saya bersama mereka yg saya syg dengan kawan2 fb. kadang tu kalau saya update status sekali-sekala, itu just terlintas di fikiran sesuatu perkara or benda yang sedang berlaku pd diri saya..itu semua utk tatapan kawan2 y ingin mengetahui perkembangan saya, and wanna know that im happi, yayyy! :D

oleh sebab itu kawan-kawan...updatelah kalau rajin ape2 y patut ttg anda,, supaya dapat mengubat hati yang rindu seorang sahabat..ketahuilah yang sebenarnya sahabatmu ini merindui mu...ecewaaah! :))

2 comments:

Siti(zoey) said...

mmg btl kata lawak dia tu..hihi.

ziha said...

lawak dia lawak yg satu2nya buat kite berfikir.