terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, April 24, 2013

sepetang bersama

Isnin yang lepas, dapat jugak merealisasikan impian my hubby nak  berpicnic di tepi laut....haha  almaklum sajalah hampir sebulan my hubby jadi 'househusband'...ini bagi meraikan dia dapat kerja baru katenye.... dia kata kalau dia dah kerja nanti, susah nak ajak jalan-jalan petang...huhu

tapi kan you all....memang best betul bila my hubby jadi househusband....hihi. dia ada banyak masa dengan kita dan anak.... petang-petang, weekend we all selalu gi jalan-jalan cari makan...tu yang me n my hubby badan sama2 naik!! hehe

so, agenda kami petang Isnin yang lepas ialah...makan-makan di tepi laut,, bentang tikar bawah pokok sambil makan  mengadap matahari yang dah nak terbenam tu....ooo best betol, dengan angin yang bertiup sepoi-sepoi tak reti bahasa tu....sungguh nyamann.

beli makanan kat pasar lambak jer....then makan sambil menikmati pemandangan indah di kala sore. hamboih... :)

kami pergi berlima...me, my hubby, Azid n mak abah


Wahh tengoklah pic ni...almost 3 weeks, my hubby menjaga si kecik ni di rumah. so dia sangat manja dengan daddy dia. tak nak mummy dah.huhu. petang2 daddy ajak jalan naik moto, main bola sama-sama..seronokkan kalau daddy jadi surirumah.boleh layan adik.. :)



Alhamdulilah, sekarang daddy da ada kerja yang baru...so, Adik must behave,, don't be naughty ye.daddy nak work. hihi Tq abang cos jaga adik dengan baik. macam-macam karenah adik sekarang. :)




4 comments:

Mia Liana said...

happy hour with family... ;)

ziha said...

yup :)

roshi''dayahdayu'' said...

wahhhh bestnya, cntik permandangan...nak join hihi

ziha said...

jomlah...singgah Pontian. hehe