terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, June 10, 2013

sekolah dan buku

sekolah telah dibuka~ erm bermula lah tugas-tugas harianku sebagai seorang guru. Hari pertama sekolah dihadiahkan hujan yang penuh membuai-buai jiwa utk menarik selimut smbung tidur...haha dah 2 minggu cuti kan...terasa mcm berat betul nak bangun tidur..adoi doi...haha.. macam biasa en husben yg kejutkan saya...hihi almaklumlah, dia memang da terbiasa bangun pagi hari-hari.sebab pg2 pergi kerja kan..ngeh2..

seperti yg dinyatakan pada entri yg lepas, cuti sekolah saya dihabiskan dengan membaca novel...erkk skemanya...haha 2 kali pergi BBW book fair. berjayo jugak menghasut en husben pergi ke sana buat kali kedua...hihi so meh tengok buku-buku yang berjaya dibeli..hehe

seperti yang dijanjikan, saya kata akan beli banyak buku2 utk si kecik Azid tu...biar dia rajin baca buku nanti.. :)


okeh..kali kedua sy pergi ni, saya tak berapa nak jumpa novel2 yang nampak menarik..so tak beli banyak lah novel...sebab pikir2 balik, saya dah beli banyak masa first time dtg BBW kt Jb ni...so inilah dia novel  dan koleksi chicken soup for the soul yang saya sempat beli.... :) 


semoga saya dapat menghabiskan baca kesemua buku-buku saya... :P 

5 comments:

AA said...

yeay pergi lg.. hehe..

ziha said...

hehehe...yayay! ble la ada bbw lg ni.. :)

Nana Liena said...

oh.cikgu rupanya..hehe.. borong buku banyak2.. hehe..

ziha said...

hihi....ye cikgu. :) hobi, nk buat mcm ne kn

cik husna said...

bestnya korg...byknya buku....