terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, April 19, 2009

Cit Mie tag Saye!!!~~

Hm saye di tag oleh Umi..tengah2 study sistem sosial tibe2 boleh buat tag ni kan..haha..thanks kepada Umi coz sudi men'tag' saye..cehh tibe..hik2..lagi satu sori Umi coz saye copy paste skali ngan kartun2 awak nih..haha kiut sehhh..tu yang saye amik tuhh..ni die jawapan untuk tag awak..


[1] Name timangan+family
Name timangan banyak arr..cehh..yang mak panggil ziha, dulu mase kecik abah panggil T-a, makcik sorang nie panggil Cie-Ya and makcik sorang lagi panggil G-Ha..hoho..banyak btul name timangan..:littlegirl1:

[2] Anda seorang yg...
Simple..suke mekap..pendiam ngn orang yang tak kenal..tapi sebenarnye agak sengal+senget..peramah gak kadang..sombong dan serious ni Helwa yang cakap..:littlegirl1:

[3] Insan istimewa & kenape die istimewa
Mestilah makabah saye..tanpa mereka siapa lah saye nih..sayang sangat..family saye gak..banyak bantu saye..pastuh..sudah semestinye Mohd Hazam bin Hussin sebab die tunang saye.. miss him badly..huk2~~ kawan2 saye pon sangat istimewa sebab dorang baik2 belaka~~:littlegirl1:

[4] Lagu kesukaan sekarang
Hanya Takdir by In-team:littlegirl1:

[5] Warne kegemaran
Purple yang cantik:littlegirl1:

[6] Benda wajib dalam handbag
Purse and hand phone:littlegirl1:

[7] Kali terakhir nanges
Tak ingat la...susah sikit nak nangis:littlegirl1:

[8] Tag nie jatuhhh kepadaaa
~Diey
~Ziela
~Husna
~Nadhrah

:littlegirl1: selamat menjawab

2 comments:

Mie said...

weh..ambo da tag da nadrah eh.. buat pe ang tag die byk kali!!!

ziha said...

Kahkah..tak pe la cit mie wei..hehe ter tag pulok..hehe..