terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, April 21, 2009

Citer Hari Nie Dan Semalam~~Wehh study la wehh!!

Hmm..nape la rase malas sangat nak study nih..mentang2 la exam lusa..boleh lagi bermalas-malasan dalam bilik.hu2x~ Ohhh tuhan..tolong lah..ape nak jadik aku nih? Semalam baru start exam untuk semester ni..First paper semalam, Sistem Sosial & Perlembagaan Malaysia.. Huh..macam tak percaye..saye amik paper berkaitan sejarah lagi..hu2x~ xabes2 belajar sejarah dari form one.. Tapi saye bukan amek course Sejarah yerr...tu subjek fakulti..wajib amek.. Tak amek tak boleh grade..Seronok gak belajar sejarah nih..cikgu saya cakap orang yang menguasai sejarah orang yang mampu menakluki dunia..hihi..yeke cikgu?? Mungkin ada benarnya..

Citer pasal paper semalam..boleh la jawab..sebabnyer soalan semalam lebih kurang ngan past year question..hah..memang sebijik giler pon ader..ader tuh yang die ubah2 jer..paper semalam objektif jerk..Objektif ponn??? Tricky la gak..tak boleh over confident.. Budak lain ader yang setengah jam da kuar exam..cehhh..aku da siap awal dari tuh laa!! Cume tak nak kuar jer..hehehe..Satu jam pastuh baru la saye kuar..Sebabnye dah tak tahan sejuk air cond kepala pon jadi beku..hehe..

Pas abes jer exam..saye and kawan2 g submit assignment 'Hot Potato'.."Hot Potato' ni bukan kentang panas..tapi name sejenis software untuk wat bahan bantu mengajar..hmm kitorang gi bilik Sir Nack tapi die g lunch..so kitorang pon ape lagi..pergi la lunch dulu..sambil2 lunch..kitorang bergosip..cehhh..hampeh tol..nak wat macam ner..orang cakap tu la pompuan..kalau tak bergosip tak sah..setuju ke korang yang pompuan nih?? ngeh2x~~.. Husna, Zila and Nadhrah..gosip tuh simpan di hati jela eh.rahsia antara kite..cehhh..Agak lame gak la kami berkongsi2 cite..then baru la balik..Malam nyer tak de wat ape2..berehat dan tido..adusss...sungguh malas lah aku ni...

Tuh semalam..hari ni plak..hm lagi la tahap kemalasan melanda!! Tengah2x exam ni pon boleh sempat main pet society..siap boleh blogging lagi nih..okeh2x~ abes ni saye study yer... Time kasih kat abah bank in kan duit hari ni..Sangat terharu, saye cakap duit da abess terus abah kasi duit kat Along suh masukkan duit..Bukan tak de duit..tapi duit tak nak kuar..cehh alasan..die nak kuar RM50 sekeping jer..dalam bank tu de 30 hengget jer..Tapi tadi kan saye belanja guna duit syiling..hehe..buat muke selamba jer kasi duit syiling saye yang banyak2 tuh kat mak cik kat kafe tadi..saye tahu die lagi suke..hehe..

Ok la..nak study lahh..huhu..tak nak hampe kan harapan mak and abah..semangat2x!!! Caiyok2x!! Ziha!! Ziha boleh..tiibe..=)

3 comments:

Atiqah said...

weh kte kat blk pon tdo memanjang..mlm2 leh lak terjegil biji mata tu..dasyat tol kdg leh berjaga smpai pas subuh..pastu pas subuh start kol 8 tu mulala mata ni nk terpejam..helwa geleng kepala tgk kite..lg2 pas mkn..sodap binar aih tdo pas mkn..time management bru pass 2 topik..pe nk jd la sem ni..kuat tdo btol la..

JIVEBUMZ said...

salam kenalan.. eh ziha tengok gambo pengantin yg mane ek?? sape yer bleh bitau tak.. cuma nak tau pengantin yg mane :d

neway salam kenalan i link ur blog

ziha said...

hoo..byk gambar pengantin eh..pengantin y pakai baju coklat tuh.