terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, April 2, 2009

TeaTer Kami...

Posting kali ni nk cte sikit ape yang da terjadi mse 31 Mac yang lepas..kami pelajar English Literature tahun 2 telah mengadakan pementasan teater bahasa Inggeris.. Kat sini saye nk ucapkan terima kasih la kepada semua yang hadir pada malam tu..terima kasih sangat2! Akhirnya..sempurna sudah evaluation kami untuk subjek 'Performance Studies'..macam2 kami da tempuhi sepanjang 3 bulan yang lepas..mmg byk cabaran..sampai gadoh2 pon ader..xpuas aty..rase mcm nk bunuh coursemate sendiri..mcm2 la..ble dalam 1 production team mesti de masalah2 yang timbul..tp alhamdulilah abes je teater 2..dan mendapat tepukan gemuruh penonton..hilang semua perasaan marah dan xpuas aty antara kami.Kami sangat2 terharu+gembira..huhu..Kpd sesiapa y dtg pd mlm 2,pe pendapat anda ttg teater kami? Kami xde la hebat sgt..budak baru belajar kan..dr segi jalan cter..rmi yang mule2 rse bosan..tp toward the end..haha..mereka rs teater ni best..tp mgkin de y rs teater kami xla shebat mane..it's ok..we admit dat..spt y sye kate kan td..kami budak baru belajar..

Inilah kami..2nd year eLit student..cube teka saye yang mane??hehe


2 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

eh, gediknyer ko ni ziha..halang ak nk amik gmbr je..huhuhu

ziha said...

haha..bese la..jgn mare..