terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, March 1, 2011

tak sampai sebulan!

less than one month...errr macam tak percaya je..huhu saya tak berapa nak sedia sangat..macam mane lah preparation kat rumah tu ye..harap-harapnya semua berjalan lancar walaupun tanpa saya..ermm lama tak update blog rasenya..ade sedikit kelapangan and connection internet pon boleh tahan malam ni, so saya curi-curi masa nak update blog ni...padahal maaaanyakk keje tak siap lagi..fuhhh life in maktab tak sama masa kat u dulu..huhu takpe inilah cabaran namenya...nak jadi cikgu lah katekan.. :)

wokehh kawan-kawan ku sekalian...saya dengan rasa rendah dirinya..cewaaahh ingin menjemput you all ke majlis perkahwinan saya on 12th March 2o11...sesuatu fakta yang menarik tentang tarikh ni...hehe bagi sape yang dah tahu tu, takpe lah kan..biar saya kasi tahu sape2 yang belum tahu lagi.tarikh ni ialah tarikh lahir saya..hehe..so, nanti kawan-kawan datang bawa hadiah kawen and hadiah besday sekali ye..hihi no lahh just kidding. ngeee~

kad jemputan saya



kad jemputan rumah en azam..



tempat lelaki buat pada keesokan harinye..so pada kawan-kawan yang tak dapat datang hari Sabtu tu, nak datang hari Ahad pon boleh juge...hehe

so, semua kawan-kawan yang mengenali saya tak kira lah di alam maya ke (blogger, facebook)..di alam nyata ke..jemputlah datang ye and doakan kebahagiaan saya dan suami.

6 comments:

sweet_apple said...

salam..tahniah buat ziha dan suami.
Moga bahgia hendaknya.
Awak nikah sama macam pakcik saya tarikhnya :)

Atiqah said...

yeah dah dapat kad
k ziha nk tau x, kenduri k ziha ni sama tarikh ngn best friend kte mse sekolah dlu....wuaaaa..dilemma ni nk g mne 1..huhuhu

Lya Colours said...

tahniah ya (^_^)

eRiNsZ said...

ziha.. 12 mac
1st date k.erin ngan mr jep..
chentaku mula berputik

ziha said...

sweet apple~ yeke? tahniah juge utk pak cik kamu.thanks ye :)

ziha said...

tqah~ lorhh yeke.mcm ne boleh tarikh sm ni?huhu

lya~ thanks..

kak erinzs~ wahhh ingat lagi first date ngn mr jepp.senang je pon nk igt tarikh tu.123..