terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, March 22, 2011

alhamdulilah,, sah bergelar isteri

ohhoiii~lamenye tak hapdet blog! rase macam banyak nak cite ngan you all! hah!life selepas kawen...errr,, no komen..hihi saya bersyukur sangat akhirnya sah bergelar isteri kepada Mohd Hazam, (macam tak percaya)..sebelum-sebelum ni asik tengok kawan yang kawen je..tapi sekarang..erm selamat sudaaa..tehehe,, serius, sebelum ni tengok kawan-kawan macam ramai je dah kawen kan..tapi bile kire-kire balik among my bff mase kat school dulu, rasenye saya antara orang yang terawal lah kawen..huhu erm among coursemates kat u dulu pon saya antara org terawal kawen..huhu then dah kat IPG sekarang, kt kelas tu saya perempuan Melayu yang dah berkawen...kakak-kakak kat kelas tu pun belum kawen lagi...uhhuuu..tak pelah dah jodoh nak buat macam mane..tunggu lama-lama pun nak buat ape..dah sampai jodohnye..kawen jelaa.. :p


Jom tengok pic kawen....


aisehh..purple yang cantik kan?

ermm tapi ni bukan pic wedding saye laa..hihi..ini pic wedding my bestfriend Amirah and her husband Iqhwan...dorang kawen mase bulan 2 hari tu..seronok pergi wedding kawan.mase tu ade satu perasaan yang sayu bile tengok kawan saya ni dah jadi isteri orang.huhu..but at the same time i feel happy, sebab mereka akhirnya bersatu..cewaah!

cadangnye nak buat purple macam ni ah...tapi sebab Mira dah amek tema warna ku..terpakselah diri ku menukar warna tema...uhuhu...eh, tak lah gurau je..dalam hati ms tu memang plan nak kaler purple macam ni..tapi mak andam suggest kn warna lain...sebab takut nanti tenggelam ngan pelamin..so tak pelah, i pilih lah warna baju itu..warna ape?? mak andam tu cakap tu kaler warna ribena..ribena pon ribena laa..yang penting cantik dipakai..heheh


aisehh, bebel punye bebel punye bebel...gambar kawen sendiri mane daaa..hihi sabar-sabar saya nak upload la ni..kikiki, tapi ni bukan gambar dari kamera saya..kamera kawan-kawan la..photographer sy belum siap lg tugas2 mengedit gambo..haha..so you all if nak tengok yang official punye gambar..tungguuu..sekarang kte tengok satu keping je dulu...haha..kedekot betul..

eheh, credit to Helwa, cos die yang edit gambar ni...i loike this pic..tak sangke si budak kecik Sumayyah tu baju die boleh match ngan kitorang..memang terus jadi flower girl ktorang la si budak kepoci ni..hehe boleh plak die terselit kat pic kitorg tgk posing..comel. :)

ahaa..nak tahu itula die kaler ribena..ala-ala pink pon ade..erm wokey lah dulu nanti i cite lagi n upload lagi pasal wedding i yer..nak bersiap-siap menyambut (..........)

9 comments:

Atiqah said...

mr hubby....hehehe

Atiqah said...

eh k ziha..bju kurung yg k ziha pkai g knduri kawen kwn k ziha tu mcm bju yg kte pkai g knduri k ziha la...ke x sme?? confuse..hehe

ziha said...

hurmm..lebey kurg la..tp xsame.baju kte takde wrna coklat.die kaler black n dark purple.

Hazieyati said...

kak ziha... congratz!^^.. moge bahagia ke akhir hayat.. =)

εїз Cik Fasya εїз said...

dear.tahniah!hepi da kawennn..

ziha said...

yatie~ tenkiu2...her3


cik fasya~tenkiu cik fasya..pasni kmu la plk.

iera said...

Tahniah Ziha... Moga bahagia hingga ke akhir hayat

ziha said...

thanks iera~ :)

InaAchik said...

sorry ziha... akak xtau pun ziha dah slamat main kawen2...
tahniah dari kak yer ziha...
hope x terlambat akak nak wish SELAMAT PENGANTIN BARU...
semoga bahagia bukan takat anak cucu... tp sampai bila2...