terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, March 9, 2011

tips free

mendapat tips free dari kawan-kawan.eheh..dorang ni bab kawen kawen memang macam-macam tips ade..well saya terima aje dengan hati yang terbuka nasihat-nasihat tersebut..ape-ape nasihat lah..nasihat yang berunsur ke arah itu didengar sahaja la..tapi tak boleh feedback lebih2, dorang ni bukan nye boleh..haih!

kawan-kawan blogger yang nak kasi saye tips perkahwinan pun boleh..memang sangat mentah la dlm bab-bab perkahwinan..ade buku2 tertentu yang tak abes khatam lagi.kawan-kawan nasihat kan bace..nasihat yang menusuk di kalbu hari ni dari seoarang kawan ialah~ bagi dia, seorang isteri kena jaga maruah suami..ermm terasa menusuk kerana, tak sangka dia akan mengeluarkan pendapat seperti itu..sebab kawan2 sekarang ni dorang walaupun nampak macam senget belaka, but certain time tu, apabila mengeluarkan hujah..sangat lah bernas dan serius sekali.sebab tu sampai menusuk di kalbu.n saya respect mereka.

3 comments:

cik husna said...

rindu u...
rindu kt blog u..
c u saturday nnt..
mmmuuaaahhhh :D

ziha said...

miss u too!

nora said...

nk join rindu rindu gakkk

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...