terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, May 17, 2011

bangun dan katakan i love you! :)

hari ni entah kenapa.saya sangaatt rindukan dia.selalu rindu gak tapi tak macam ni selalu.huhu sejak kawen baru rasa nak rindu2..dulu masa couple tak delah nak rindu sangathaha .tapi actually, kadang tu sekarang rasa even dah kawen pun rasa macam zaman couple2 dulu..susahnye nak jumpe.kami ni asik duk jauh2 je..bile la nak duduk bersama.kadang tu macam nak hilang sabar gak.tapi nak buat macam mane, sabar lah dulu..huhu

tengok kat facebook,ramai senior yang boleh dikatakan baru kawen about a year ago dah dapat anak.tetiba terasa diri macam teringin gak nak dapat anak.hehehe..en azam pon dah tak sabar nak dapat baby.ohoo, kalau macam tu ape kate awak je y mengandung, en azam!haha insyaAllah, harap2nye ada lah rezeki saya n suami after habes belajar ni.aminn, doakan ye kawan2.

haha, penat dah bebel.ni entri baru bangun tido.after kelas petang tadi, n makan dlm pkul 8.30 saya terus pohh! tido dengan nyenyaknya, then dekat pukul 2 baru saya terjaga!time tu terus teringat saya belum wish happy birthday ke en azam..kuikuikui mestilah die dah tido...call punye call die tak angkat daa.just sent him a happy birthday msg,,then tak sangka plak die akan balas, sebabnye die pon terjaga sama macam saya.hehe well, nak wish sekali lagi happy birthday to my husband,i love you so much! xo

4 comments:

Atiqah Amran said...

wuaaa nk kawin

ziha said...

kawen la tqah
hehe

Atiqah Amran said...

insyaAllah next year...nk settlekan thesis dlu..hehe doakan

ziha said...

aminn, kte doakan semuanya akan berjalan seperti y dirancangkan.