terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, May 25, 2011

oxy sepuluh~~

kasi perbesar gambar saya ni..ngehh2x..
ini gambar time jerawat tengah berleluasa..
see.see! kat bahagian antara dahi and
ada three dots kat hidung and both cheeks! yeww!



and yang ini jugak!
even da bermekap tebal pon still boleh nampak benjolan2 di dahi..
uhuuuu..taubat dah tak mekap tebal2 sangat time ni.
stop jap bertutorial mekap..huu


ermm, motip tunjuk gambar2 berjerawat nih??huuhuu
of course la sebab ade nak share satu produk yg telah
berkesan menghilangkan jerawat degil ni.
bagi saya produk ni simple je
dulu saya tak pandang pon produk ni.
sebab rasa macam tak sesuai.



oxy 10 ni saya tepek kt jerawat2 degil tu.
hari2..setiap masa saya sapu.
erm kesannya jerawat dah kering tau.
lama-lama daripada jerawat yang berbenjol2 tu jadi nipis.
then tinggal bekas jerawat je.
lama-lama ia terus hilang..
saya pun happy la..hehe
then sekarang ni saya apply bila timbul jerawat je la.
tak delah selalu tepek2 krim oxy ni macam dulu.

pesan saya, produk ni tengok gak ade kawan2 saya pakai tak serasi.
ade yg ckp krim ni mengeringkan.so berhati-hatilah ketika mencuba krim oxy ni yea!
hoyehh!

1 comment:

Anonymous said...

Nikejordanlink provides long-lasting traction features, I had bought feel this place too good ,I always go here to buy, everyone get together and see this good place.
nike air max 2011 air jordan 2010
nike shox torch cheap nike shox torch
air jordan 2010 cheap air jordan 2010
jordan retro shoes air jordan shoes 2010
new jordan shoes 2010 jordan retro 1 shoes
I have a lot of good and very fashionable nike jordan shoes,pls visit website http://www.nikejordanlink.com