terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, May 15, 2011

why oh why

hari ni ade 9-5pm kelass..seronoknyerr~~! kenapalah kenapalah....huhu

semalam dapat balik jumpe hubby terchenta jap je.. 17 Mei ni birthday dia, so semalam sempatlah celebrate birthday die.sambut awal sebabnya belum tentu time besday die tu saya dapat balik.huhu birthday present awal2 da bagi dah, siap die dah pakai lagi semalam..hihi.

Haihh, kadang-kala rasa macam time couple dulu2 jek..dapat jumpe sekejap2..huu rindu sngt kat ie..sabar jelaa..

hoho,sekarang dah pandai ye nak tulis e ntri jiwang2..hikss takpelah cerita pasal suami sendiri je pon,, :P k la nak p sambung tido semula.kihkihkih...

2 comments:

Atiqah Amran said...

huhu sabar2 k ziha...skt lg nk berakhir dh..

ziha said...

hehe..sbr itu penting.