terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, December 26, 2012

barang berharga saya


ahaaa! inilah dia hasil dapatan shopping buku di Big Bad Wolf. dah dua tahun saya borong buku di sini. berbaloi-baloi. tapi saya tak  pergi shopping di Mines, saya cuma kirim Tiqah jerk.huhu yelaa jaoh kan, so minta tolong kawan yang juga hantu buku.kihkih tak sampai seratus hingget pon i belanja beli novel2 ini semua.macam nak pengsann!






Tqah bagi buku-buku saya ni time wedding dia.haih. sempat lagi tu kasi novel2 ni.he eksaited gila bila dapat buku ni..tak sabar nak baca. :)


erm bukan tu saje. ada surprise utk Azid. tetiba Helwa kasi Azid hadiah.alaahhai..thanks a lot ye Helwa. Pandai kamu belikan baju  and towel untuk si bam bam ni. memang boleh pakai lama Cek Acek. InshaAllah doakan Azid mnjadi anak yang soleh ye auntie Helwa. :)



inilah dia baju and towel utk Azid.Azid msti sukee.

 



ps: next entri nak update entri pasal jalan2 @ Teluk Intan

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

wahh byknya..

ziha said...

heheh...byk je tp tataulah nk baca bla.