terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, July 25, 2009

Aku Lapo!!!

Salam semua..pagi-pagi macam ni rase boring lagik arr..lom de semangat nk wt keje..So I keje mengadap laptop dulu..and tibe terasa nak tulis sesuatu..Tapi tak tahu nk tulis ape.. Hm sebelum tulis kat entri ni..I ade la blogwalking kat blog2 yang berkenaan..Blog yang saye g jenguk pagi-pagi macam ni ialah blog2 yang memaparkan makanan-makanan yang lazat..hehe
Mane tak nyer..pagi2 mcm ni dah lapo nk makan..kak bilik ni xde mende nk makan..de nescafe, milo n nestum jer..duhh...tak selera la plak..jadi untuk mengubat hati dan perut yang lara ni..I g la jenguk2 blog2 makanan ni..huk2..So inilah makanan-makanan nyer yang menyebabkan I terliur di kala pagi ini...


Satay ayam


Sotong bakar berempah


Chilly Crab


Hmm sedap tak?? Sedap kan?? ketam kat atas ni nmpak mcm sedap..tp I xboleh makan laa..alergik..huk2.. Tibe-tibe terasa nk makan kat Restoren BBQ plak..ahhaa..!! Sape yang nak I belanje kat restoren BBQ ni angkat tangan!!! Seyes ni..kupon de lagi..valid sampai 31st August..hehe.. Ok deh..kalau nak tengok makanan sedap2 boleh gi kat blog ni yer..
kat blog nih macam-macam makanan der..korang mesti terliur pnyer arr..di samping itu..ecehh..korang blh blaja cara2 memasak makanan nyer..hahh baguskan?? ni seswai utk Cik Senah, Cik Ziela, Cik Derah n Cik Tqah yang kusut2 tak tau untuk masak pe untuk mak mentua..ekekek..

7 comments:

helwa said...

kak ziha
jom makan satay kajang..

ziha said...

hoho..tbe2 ajak makan satay kajang..helwa nk belanje ok jerk..haha

Atiqah said...

terliur weh..lapo gak nih..tgh wat assignment TESL ni..huhu

nurul husna binti ibrahim said...

sy angkt tgn!!
hahahha..
amboi pg2 tnjuk gmbo mknn ni..
huhuh..
lapo2..

ziha said...

hmm..same la Tqah..mcm ne x terliur nye..kat cni hr2 mkan maknan y same jer..xde y sdap2 mcm nih..huhu

to husna..
ok one coupon is reserved for u..haha.
cpat2 lagik sape y nak.. tp y dok ukm je la yer..

|AzMee|--|AcHu| said...

hahahha....
sedap2./...
nak jugak....

ziha said...

hoho..makan lerr..