terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, July 21, 2009

Saat Terakhir

Holla everyone!! ok hari ni saje nak posting lagu kegemaranku lagik..he2.. kali ni lagu dari ST12..hoho tajuknyer Saat Terakhir..maybe korang da penah dengar lagu nih..byk gaks lagu ST12 yang I suke..ST12 ialah band dari Indonesia yerr.. Hmm kalau nak tahu I selalu nyanyi lagu ni kat uma..he3 sampai kakak I keji I..sebab I dok ulang line yang same jer..die pon naik bosan..hohoh..alerr Kak An..rileks arr..poyo rr..hihi.. Mak pulak tak suke I nyanyi sebab lirik die tak bagus sangat..hmm mak Ziha nyanyi jer ma..bukan de maksud pe pon..huhu.. My mom tak suke part yang de star kat bwh ni..part tu gak la y kakak I bosan dengar..huhu sb dok ulang2 100x..ngeh2x~~ Aniwei..enjoy listening to this song yaa! jom kte karokss..hehe..

Saat Terakhir ST12

Tak pernah terpikir olehku

Tak sedikitpun ku bayangkan

Kau akan pergi tinggalkan kusendiri


Begitu sulit kubayangkan

Begitu sakit ku rasakan

Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri


Dibawah batu nisan kini

Kau tlah sandarkan

Kasih sayang kamu begitu dalam

sungguh ku tak sanggup

Ini terjadi karna ku sangat cinta


*Inilah saat terakhirku melihat kamu

Jatuh air mataku menangis pilu

Hanya mampu ucapkan

Selamat jalan kasih


#Satu jam saja kutelah bisa cintai kamu;kamu;kamu di hatiku

Namun bagiku melupaknmu butuh waktuku seumur hidup

Satu jam saja kutelah bisa sayangi kamu… di hatiku

Namun bagiku melupaknmu butuh waktuku seumur hidup

di nanti ku……


reep:*

# 2x


hoooo….wouwo….



10 comments:

Atiqah said...

apsal sengau je??? slow mcm ciput je....huhuhu

ziha said...

he3..itulah..seni dalam berlagu..kehkeh..

Atiqah said...

x de mknenye seni...tu bkn seni..tu dh x de idea nk wat lagu...haha..suara sengau mcm tu pun leh jd penyanyi..adeh..pe nk jd la ngn dunia..

ziha said...

tqah ni de2 jer tau..klu pasal kondem owg no 1..haha

[ Goodbye zuLL ] said...

band indon memeang sedap , maksudnya SUPERMAN IS DEAD

ziha said...

yeahh..banyak lagu dorang yang blh layan..ha'a..i de satu lagu superman is dead y i minat..best lgu tuh...

ziha said...

jika kami bersama..

nurul husna binti ibrahim said...

scary la tjuk lgu ni..
ptt la mak hg marah datin..
riso die anaknyer buang tebiat ker..

ziha said...

huk2..xdela..just sk lagu die jer..
xbermaksud pape pon..
yela..cme cakap tu kan doa..huhu

Cutiesifa said...

hukhuk..
lagu ni sedih ooo..