terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, July 19, 2009

Help me!

Adoyaaiii..nak wat tajuk tesis hape nih?? Pening kepala aku..dari pagi tadi dok search..dok search (bkn search kump rock tu yerr) tajuk y seswai..tapi x jumpe. Actually dalam kepala otak ni da de tajuk yang berkenan di aty..tapi macam nak mempresent tuk sok tuh..tak tahu laa nak gitahu pe kat lectrer..duhh..hmm korang minat tengok cite katon tak?? Alaa..cte mcm cinderella ke..sleeping beauty ker..beauty and the beast ker..aladdin ker..mcm gitu la..mesti penah kan?? Rase-rasenye macam nak wat tesis pasal citer-citer ni la..tak pon yang berkaitan dengan young adult or kids literature..hoho..somebody give me opinion! tajuk masih dipikirkan lagi..so sekarang nih meh ler layan gambar2 katon yang cantikkss ni..cantik ker? mestilahh!

Cinderella


Sleeping Beauty

5 comments:

Atiqah said...

kte pon x tau nk wat tajuk pe nih...tbe2 x de passion nk wat topik yg dh lme kte analisis tu..adeh..dmm ni meragut semua kepassionanku..hahahah..btol x de mood lgsg..otak x leh nk fkr..

nurul husna binti ibrahim said...

ha..
kte ada cdngn..
wt tjuk tesis psl ikn pekasam..
knpa wanita lbh pndai msak ikn pekasam brbnding lelaki..
hahahhahaaaaa...
jgn mare...

ziha said...

wah husna..ni mcm perli aku jer nih??haha..
hamik ko ziha!

to Tqah..i ni tgh passion nk wt pasal YAL..sbb smthg new for me..(yela sb xpenah blja sblm ni)..tp tkot ar plak..waaaa!!!!

eRiNsZ said...

no cment...
tp untuk bilik eisya nt mg nak buat motif princess disney hehee
so k.erin tgah kmpul material gak ni...
bleh lawan tessis korang tak?

ziha said...

wahh cantik 2..btuah la eisya..
blh jer kak meh lwn tesis ngn kte..
lwn tesis mane y plg pendek..he3